El Nostre Menú Diari

Primers Plats

  • Amanida de contrasts
    amb vinagreta de maduixots del Maresme
  • “Provolone” amb cansalada, espinacs
    i fruits secs saltejats
  • Pasta fresca “Khorasan”
    amb pesto d’alfàbrega i pollastre confitat
  • Caneló de carbassó farcit
    de brandada de bacallà i escuma de pebrot

Segons Plats

  • Salmó a la brasa amb “Teriyaki”
    i verdures saltejades
  • Calamars saltejats amb pèsols de l´horta
    i fons de “tahini”
  • Peus de porc amb naps blancs
    i salsa d´ametlles del Baix Camp
  • “Picantó” amb mel i espècies
    amb patates al Caliu
  • Xampinyons confitats, ruca, pinyons
    i panses

Postres

  • Sopa de maduixots
    amb gelat de vainilla
  • Pastís “Ruso”
  • Làmines de pomes arrebossades en canyella
    amb el seu puré
  • Carpaccio de pinya amb vainilla
    i gelat de llimona
Inclou Aigua KM0 i Pans de Cal Camilo
23 € IVA INCLÒS