Carta

Aquests plats es poden escollir juntament amb el menú i tenen el suplement que indiquem

(els preus dins del parèntesis és en el cas de triar el plat sense el menú)

Per picar

  • Pernil ibèric 100% aglà
    24,00€
    ARCANO Maldonado 80 gr. amb coca de vidre
  • La gamba de Palamós a la brasa
    9,00€
    amb oli cítric
  • Ostres:
  • – Amb ceviche
    7,00€/u
  • – Al natural
    5,00€/u
  • – Amb foie
    7,00€/u
  • – El trio, una de cada
    15,00€

Entrants

  • Foie Gras “torchon” amb toffee salat de pinya
    9,00€ (22,00€)
    i amanida de poma i nous
  • Carpaccio de gambes amb cítrics i flors
    8,00€ (20,00€)
  • «Torna la vida» ceviche de peix mantega
    7,50€ (19,00€)
    amb llima i passió i granisat de taronja sanguina
  • «kubb» de patata confitada i pop
    7,00€ (18,00€)
    amb sofregit cassolà
  • “Steak” tàrtar tallat a mà
    8,00€ (20,00€)
    amb grissinis d´especies

Principals

  • Arròs de “sípia i gambes”
    9,00€ (22,00€)
    mínim dues persones
  • Rap amb perfum d’alfàbrega
    12,00€ (26,00€)
    tomàquet i oliva Kalamata
  • “Lagarto” d’ibèric Maldonado
    10,00€ (24,00€)
    amb salsa de pebre de Sechuan i trinxat de col i patata
  • Cargols «vinyala»
    6,50€ (16,00€)
    amb ceps
  • Entrecot de Vedella Nebraska
    20,00€ (42,00€)
    (350 gr.) a la brasa
  • Turbot salvatge amb chutney de préssec
    14,00€ (28,00€)
    i oli d’herbes aromàtiques
  • Filet de vedella a la brasa de carbó
    14,00€ (28,00€)
    amb salsa de foie gras

Postres

  • La coca d’Igualada
    5,00€ (10,00€)
    amb crema de nata
  • Selecció de formatges
    5,00€ (10,00€)
    (Roig les Escaules, Stilton, Comté 18 mesos i Flor de neu)