Complements cap de setmana

Aquests plats es poden escollir juntament amb el menú i tenen el suplement que indiquem

ELS PLATS DEL DIA

Entrants

  • Foie Gras “torchon” amb toffee salat de pinya
    8,00€
    i amanida de poma i nous
  • Carpaccio de gambes amb cítrics i flors
    8,00€
  • «torna la vida» ceviche de peix mantega
    7,00€
    amb llima i passió i granisat de taronja sanguina
  • «kubb» de patata confitada i pop
    6,00€
    amb sofregit cassolà
  • Escamarlans Baby
    9,00€
    a la crema d'anís tendra
  • «Tataki» de bou amb vinagreta d’herbes
    7,00€
    amb cremós de poma
  • Pernil ibèric 100% aglà
    9,00€
    ARCANO Maldonado 50 gr. amb coca de vidre
  • Gamba de Palamós
    4,00€
    amb infusió d'oli de llimona

Principals

  • Arròs de “sípia i escamarlans”
    9,00€ ( per persona)
    mínim dues persones
  • Rap al perfum
    10,00€
    d'oli d'alfàbrega
  • Lagarto d’ibèric
    10,00€
    amb salsa de pebre de Sichuan i verdures mini
  • Cargols «vinyala» tradicionals
    5,00€
    amb costella de porc
  • Entrecot de Vedella Nebraska
    18,00€
    (350 gr.) a la brasa
  • Turbot salvatge al seu pil-pil
    9,00€
    amb poma verda i cansalada
  • Filet de vedella a la brasa de carbó
    12,00€
    amb salsa de foie gras

Postres

  • La coca d’Igualada
    3,00€
    amb crema de nata
  • La selecció de cinc formatges
    6,00€