Complements cap de setmana

Aquests plats es poden escollir juntament amb el menú i tenen el suplement que indiquem

ELS PLATS DEL DIA

Entrants

  • Foie Gras “torchon” amb toffee salat de pinya
    8,00€
    i amanida de poma i nous
  • Carpaccio de gambes amb cítrics i flors
    8,00€
  • «torna la vida» ceviche de peix mantega
    7,00€
    amb llima i passió i granisat de taronja sanguina
  • «kubb» de patata confitada i pop
    5,00€
    amb sofregit cassolà

Principals

  • Loma alto «angus nebraska» 350 gr
    20,00€
    a la brasa
  • Steak tàrtar tallat a mà
    7,00€
  • Arròs de “sepia i gamba ”
    8,00€ ( per persona)
    mínim dos persones
  • Tataki de bou amb vinagreta de herbes
    8,00€
    i cremós de patata
  • Rap amb escabetx de verdures i bolets
    9,00€
  • magret d´ànec
    8,00€
    amb curri windalow
  • Cargols amb costella de porc
    5,00€
  • Llobarro salvatge
    8,00€
    amb verdures i tàperes

Postres

  • Pa de pessic
    amb gelat de taronja sanguina
  • «Kubb» de fruita texturitzant
    amb gelat d'alfàbrega
  • Cremós de xocolata
    amb mango
  • Copa de Préssec «melva»