Complements cap de setmana

Aquests plats es poden escollir juntament amb el menú i tenen el suplement que indiquem

ELS PLATS DEL DIA

Entrants

  • Foie Gras “torchon” amb toffee salat de pinya
    8,00€
    i amanida de poma i nous
  • Carpaccio de gambes amb cítrics i flors
    8,00€
  • «torna la vida» ceviche de peix mantega
    7,00€
    amb llima i passió i granisat de taronja sanguina
  • «kubb» de patata confitada i pop
    5,00€
    amb sofregit cassolà
  • Escamarlans
    8,00€
    a la crema d'anís tendra
  • «Tataki» de bou amb vinagreta d’herbes
    7,00€
    amb cremós de poma

Principals

  • Arròs de “sepia i gamba ”
    8,00€ ( per persona)
    mínim dos persones
  • Rap a l’escabetx de llenegues del temps
    9,00€
  • Magret d´ànec
    7,00€
    amb curry windalow
  • Cargols amb costella de porc
    5,00€
  • Llom de xai ecòlogic
    9,00€
    amb llit d'albergínia de proximitat
  • Entrecot de Vedella Nebraska
    18,00€
    (350 gr.) a la brasa
  • Steak tàrtar tallat a mà
    7,00€
  • Turbot salvatge al seu pil-pil
    9,00€
    amb poma verda i cansalada
  • Filet de vedella Welligton
    10,00€
    a la nostra manera

Postres

  • La nostra pinya colada
    amb gelat de coco
  • Strudel de poma
    amb gelat de Canela
  • La copa de les escumes
    de les tres xocolates
  • Síndria texturitzant
    al perfum de rosa amb gelat de taronja