Complements cap de setmana

Aquests plats es poden escollir juntament amb el menú i tenen el suplement que indiquem

ELS PLATS DEL DIA

Entrants

  • Foie Gras “torchon” amb toffee salat de pinya
    8,00€
    i amanida de poma i nous
  • Carpaccio de gambes amb cítrics i flors
    8,00€
  • «torna la vida» ceviche de peix mantega
    7,00€
    amb llima i passió i granisat de taronja sanguina
  • «kubb» de patata confitada i pop
    5,00€
    amb sofregit cassolà

Principals

  • Arròs de “sepia i gamba ”
    8,00€ ( per persona)
    mínim dos persones
  • Tataki de bou amb vinagreta de herbes
    8,00€
    i cremós de patata
  • Rap amb escabetx de verdures i bolets
    9,00€
  • magret d´ànec
    8,00€
    amb curri windalow
  • Cargols amb costella de porc
    5,00€
  • Llobarro salvatge
    8,00€
    amb verdures i tàperes
  • Loma alto «angus nebraska» 350 gr
    20,00€
    a la brasa
  • Steak tàrtar tallat a mà
    7,00€

Postres

  • copa suïs
    nata i mousse de xocolata
  • seleccio de formatge exclusius
    5 €
    copeta de oloroso vell
  • Escuma de xocolata blanca
    meló texturtizats i figues
  • Biscuit de cacau
    amb mousse de mató de cabra
  • Kubb de fruites
    texturtizades