Complements cap de setmana

Aquests plats es poden escollir juntament amb el menú i tenen el suplement que indiquem

ELS PLATS DEL DIA

Entrants

  • Foie Gras “torchon” amb toffee salat de pinya
    8,00€
    i amanida de poma i nous
  • Carpaccio de gambes amb cítrics i flors
    8,00€
  • «torna la vida» ceviche de peix mantega
    7,00€
    amb llima i passió i granisat de taronja sanguina
  • «kubb» de patata confitada i pop
    6,00€
    amb sofregit cassolà
  • Tataki de vedella amb cremós de poma àcida
    7,00€
    i “chimichurri”
  • Pernil ibèric 100% aglà
    9,00€
    ARCANO Maldonado 50 gr. amb coca de vidre
  • “Steak” tàrtar tallat a mà
    7,00€
    amb grissinis d´especies

Principals

  • Arròs de “sípia i gambes”
    9,00€ ( per persona)
    mínim dues persones
  • Rap al perfum d’estiu
    10,00€
    amb confitat de tomàquet, ceba tendre i alfàbrega
  • “Lagarto” d’ibèric Maldonado
    10,00€
    amb salsa de pebre de Sechuan i trinxat de col i patata
  • Cargols «vinyala»
    7,00€
    amb ceps
  • Entrecot de Vedella Nebraska
    20,00€
    (350 gr.) a la brasa
  • Turbot salvatge al seu pil-pil
    9,00€
    amb poma verda i cansalada
  • Filet de vedella a la brasa de carbó
    12,00€
    amb salsa de foie gras

Postres

  • La coca d’Igualada
    4,00€
    amb crema de nata
  • La selecció de cinc formatges
    6,00€