El Nostre Menú Cap de Setmana

Primers Plats

  • Raviolis de gambes
    amb la seva emulsió
  • “Sashimi” de tonyina i síndria
    amb vinagreta de pinyons
  • “Vitel.lo tonatto” de vedella
    amb mostassa de proximitat
  • Saltejat d’espàrrecs i carxofes
    amb maionesa de ruca

Segons Plats

  • Carbassó farcit de verdures
    i beixamel de curri
  • Cues de rap del mediterrani
    amb mantega d'herbes
  • Corball a la brasa
    amb verdures a la “caponatta”
  • Terrina de garrí
    amb peres al vi
  • “Papillote” cruixent de xai i bròquil

Postres

  • Kubb de fruita texturitzant
    i gelat de fruites de bosc
  • Caneló de mel i mató de Veciana
    amb fruits secs garapinyats
  • Préssec de la Fortesa “estil Melva”
    amb crema de vainilla
  • Figues del temps
    amb escuma de xocolata blanca
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
35 € IVA INCLÒS

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA