El Nostre Menú Cap de Setmana

Primers Plats

  • albergínia rostida amb mozzzarella
    salse de pesto i herbes
  • Tiradito de tonyina amb turró de cacahuet
    alga wakame
  • Mongetes del ganxet amb pop guisat
    essència de tomàquet
  • Bacallà confitata amb calçots
    vinagreta cítrica i cruixents

Segons Plats

  • Lluç amb mantega de tomàquet
    i mongetes verdes
  • Corball amb salsa de taronja i mango
    albergnia al forn
  • «boullabaisse» de conill
    taronja, patata confitada
  • filet de vedella a la broixe
    fons de bolets i salsa de vi

Postres

  • copa suïs
    nata i mousse de xocolata
  • seleccio de formatge exclusius
    5 €
    copeta de oloroso vell
  • Escuma de xocolata blanca
    meló texturtizats i figues
  • Biscuit de cacau
    amb mousse de mató de cabra
  • Kubb de fruites
    texturtizades
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
30 € IVA INCLÒS

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA