El Nostre Menú Cap de Setmana

Primers Plats

  • Verdures i llegums cruixents
    al curry de Madràs
  • Albergínies rostides al forn
    amb vinagreta de tàperes i burrata
  • Ravioli de pernil ibèric
    amb el seu consomé
  • Pâté en “croûte” d´ànec
    amb amanida de fruita
  • Tàrtar de Salmó
    amb “guacamole” d´alvocat

Segons Plats

  • “Risotto” vegetal de remolatxa
    amb pinyons
  • Guisat amb mandonguilles d’ànec
    amb anguila del Delta
  • Cabrit Lletó rostit suaument
    amb pebre dolç de la Vera i graten de patata
  • Botifarra de tonyina amb mongetes del ganxet
    i salsa d'ostres
  • Lluç del Mediterrani amb all cremat
    i patata a l´anet

Postres

  • “Pavlova” amb crema de coco
    i fruits vermells
  • Sorbet de taronja sanguina
    amb xarop de menta
  • “Mandarina Passió”
  • Caneló de mel
    amb cremós de mató de Veciana
  • La copa de crema de xocolata
    i maduixots
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
35 € IVA INCLÒS

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA