El Nostre Menú Cap de Setmana

Primers Plats

  • Caneló de primavera
    amb gamba, calamar i crema d'herbes
  • Vieires marinades amb cítric
    i gaspatxo de maduixots del Maresme
  • Tataki de vedella amb cremós de poma
    i oli d'herbes de proximitat
  • El nostre milfulls de verdures
    amb romesco

Segons Plats

  • Suquet de corball
    amb patates, cebetes i gambes
  • Turbot a la brasa
    amb popurri d'arròs
  • Terrina de garrinet
    amb peres al vi
  • Timbal d’ànec
    amb verdures i salsa de Porto
  • Risotto de remolatxa, espàrrecs verds
    i pinyons

Postres

  • Copa de tres textures de xocolata
    amb pa de pessic
  • Caneló de mel i mató
    amb fruits secs
  • Coca de «París»
    amb gelat de Maria Lluïsa
  • Assortit de fruites fresques
    amb el xarop de menta de l'horta
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
35 € IVA INCLÒS

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA