El Nostre Menú Cap de Setmana

Primers Plats

  • raviolis de Creixems i verdures
    consomé vegetal
  • Amanida de ganxet i edamame
    vieria i "mojo" de tomàquet
  • Ajo blanco amb llamàntol
    gelatina de vi ranci
  • Tiradito de tonyina amb turró de cacahuet
    alga wakame
  • coca cruixent amb sardina marinada
    tomàquet confitat

Segons Plats

  • Corvall salvatge
    amb salsifi i salsa de porto
  • Farcellet de col i verdures
    amb crema de moniato i celeri
  • Cabrit lletó rostit saument
    amb patata "maxim´s"
  • canelóns d´ànec i poma
    reducció de taronja
  • tronc de lluç
    amb mantega de tomàquet i espàrrecs

Postres

  • Sopa «persimon»
    gelat de vainilla i flor d´ibiscus
  • copa de pinya colada
    gelat de coco
  • peres al vi
    "panna-cotta" de xocolata blanca
  • Creps de praliné
    farcit de pinya i tofee
  • Brownie de xocolata
    gelat de xocolata negra
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
32 € IVA INCLÒS

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA