El Nostre Menú Cap de Setmana

Primers Plats

  • Carpaccio de peus de porc amb pinyons
    i gel de Pedro Ximenez
  • Ravioli de bolets i verduretes
    amb salsa de ceps
  • “Tiradito” de tonyina amb cacauets
    i amanida de wakame
  • Espàrrecs amb carxofes saltades
    i salsa cítrica

Segons Plats

  • Hamburguesa de quinoa amb calçots a la brasa
    i salsa romesco
  • Rap amb fruits del mar, salsa de porros
    i cols de Brussel·les
  • Lluç a la planxa amb espàrrecs verds
    i salsa de tomata casolana
  • Canalons d’ànec amb poma
    i salsa de taronja
  • Cabrit lletó al pebre vermell de la Vera
    i acordió de patates

Postres

  • Muffins integrals de moniato i carbassa
    amb sorbet de taronja sanguina
  • Ravioli de pinya amb mató de Veciana
    i rom cremat
  • Cruixent de coco i taronja
    amb gelat de mandarina
  • Tartaleta de cacau amb pera
    amb salsa de vi blanc i safrà
  • Pastís borratxo de crema cremada
    a l’almívar de vermut blanc
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
36 € IVA INCLÒS

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA