El Nostre Menú Cap de Setmana

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA

Primers Plats

  • Albergínia rostida al forn
    amb burrata i vinagreta de tàperes
  • Carpaccio d’ànec
    amb maionesa de foie gras i amanida de brots
  • Amanida de faves ecològiques
    amb menta, xips de carxofa i pernil ibèric
  • Gyozes de verdures i bolets

Segons Plats

  • Roastbeef de vedella
    amb escabetxa de shiitake, ceba i cremós de poma
  • Terrina de porcell cruixent
    amb compota i pera al vi
  • Curri madràs de llegums
    i verdures de l’horta
  • Suprema de lluç a la planxa
    amb mantega de tomàquet i espàrrecs verds
  • Pibil de bonítol
    amb cigrons de l’alta anoia

Postres

  • Mousse de iogurt artesà
    amb compota de maduixa
  • Sorbet de taronja sanguina
    i galeta de xocolata
  • Pastís milfulls de cacau
    i crema de vainilla
  • Carpaccio de pinya
    amb perfum d’anís i gelat de coco
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
36 € IVA INCLÒS