El Nostre Menú Cap de Setmana

Primers Plats

  • “Sashimi” de tonyina
    amb síndria i pinyons
  • “Gyozas” de verdures i ceps
    amb salsa “teriyaki” i espàrrecs
  • Timbal d’esqueixada de bacallà
    amb gel de tomàquet i olivada
  • Albergínia al forn
    amb “burrata”i vinagreta de tàperes

Segons Plats

  • Laminat de gerret de vedella
    amb salsa de Porto i buquet de verdures
  • Xai cruixent
    amb salsa d’espècies dolces
  • Mongetes del ganxet
    faves tendres i “Edamame” amb Seitan
  • El nostre suquet de lluç
    amb games i patates
  • Peix mantega a la brasa
    amb confitats de verdures

Postres

  • Raviolis de pinya
    amb formatge de cabra i rom cremat
  • Pastis Sacher
    amb el galet de fruites de bosc
  • Sopa de cireres
    amb gelat de coco
  • Maduixots confitats
    amb vi i gelat de “Mantecado”
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
34 € IVA INCLÒS

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA