El Nostre Menú Diari

Primers Plats

  • Caneló de carbassó
    farcit de gambes, maionesa d´herbes
  • Premsat de verdures
    2€
    amb romesco
  • Amanida de l´horta lliure
    vinagreta de fruits secs
  • coca cruixent amb sardina marinada
    tomàquet confitat
  • Gaspatxo de tomàquet
    "picadillo" de vedures

Segons Plats

  • Entranya de bou
    amb vinagreta d´herbes
  • Cabrit lletó al «chilindrón»
    2€
    amb pebrot dolç
  • Bacallà Screy amb escuma de Kéfir
    alberginíes fumades
  • Secret ibèric
    salsa mostasa
  • salmó a la graella
    salsa citrica i verdura gargillote

Postres

  • Brownie
    amb cremós de taronja sanguina
  • Crema «brulée» d´orxata
    amb taronja
  • sopa de pinya
    amb gelat de coco i gelatina de rom
  • Gelat de poma-sidra
    amb fruits vermells
Inclou Aigua KM0 i Pans de Cal Camilo
19 € IVA INCLÒS