El Nostre Menú Diari

Primers Plats

  • Amanida de contrast
    amb formatge “labnel” i “oxalis”
  • Coca Cruixent
    amb escalivada, botifarra de pagès i romesco
  • “Vichyssoice”
    al perfum de coco, porro confitats i crostonets de pa
  • Remenat de bolets
    acabats de collir amb blet blanc

Segons Plats

  • Farcellet de xai ecològic
    amb col, salsa de vi dolç i verdolaga amb espelta
  • Daurada de la costa a la brasa
    amb salsa de fonoll tendra
  • Conill a la xocolata i gingebre
    amb bolets de temporada
  • “Lassanya” de verdura
    amb beixamel de mostassa
  • Bacallà salat a casa
    amb crema de pastanaga i ravenissa

Postres

  • Pastís de formatge fet a casa
    amb fruits vermells
  • Pa, Oli i Xocolata
  • Sopa de fruites a la menta i cítrics
    amb gelat de poma verda
  • Copa de préssec
    amb cremós de vainilla i pa de pessic de mel
Inclou Aigua KM0 i Pans de Cal Camilo
21 € IVA INCLÒS