El Nostre Menú Diari

Primers Plats

  • Amanida d´escarola i sardina marinada
    amb taronja i la seva vinagreta
  • Tallarines de pasta a l´alfabrega
    mozarella catalana
  • Crema de marisc
    encenalls de calamars
  • «mussaka» d´alberginia
    beixamel de coco

Segons Plats

  • Picantó a la mel d´especies
    amb puré bròquil i pèsols
  • gyozas confitades amb verdures
    salsa de soja
  • Salmó Café de Paris
    farcellet de verdures
  • Bacalla dessalat a casa
    alberginia rostida i quefir
  • Secret ibèric al vermut
    cuscus

Postres

  • gelat de taronja sanguina
    suc de cireres
  • pastis calent de xocolata
    gelat de coco
  • profiterols amb crema de llimona
    i fruits de bosc
  • cremós de mató de Veciana
    codonys confitats
Inclou Aigua KM0 i Pans de Cal Camilo
19 € IVA INCLÒS