El Nostre Menú Diari

Primers Plats

  • Nyoquis de blat “kamut” de Cal Mestre,
    tomàquet d'Eixarcolant i carn de cavall
  • Sopa de meló al perfum de cava
    dues textures de pernil i gelat de wasabi
  • Amanida de cigrons de l’Alta Anoia
    amb vinagreta de “pico de gallo” i tofu
  • Xató de bacallà, escarola i olivada
    amb gel de tomàquet

Segons Plats

  • Llobarro a la mantega d’herbes
    amb pastís de patata
  • Melós de porc a la salsa de vins de pagès
    amb cuscús
  • Verat en escabetx
    amb verdures confitades
  • Albergínies farcides amb beixamel de coco
    i tomàquet amb orenga
  • Conill de l´Alta Anoia al forn amb allada
    i xampinyons farcits de verdures

Postres

  • Pinya colada
    amb gelat de coco
  • Sorbet de maduixots del Maresme
    amb suc de menta de l´hort
  • Tarta “Tatin” de poma
    amb gelat de poma verda
  • Pera al vi blanc
    amb cremós de mató de Veciana
Inclou Aigua KM0 i Pans de Cal Camilo
23 € IVA INCLÒS