El Nostre Menú Diari

Primers Plats

  • Tirabuixons de pasta fresca Khorasan
    amb mandonguilles en la seva salsa
  • Amanida d’escarola amb salmó marinat
    i fruits de tardor
  • Sopa de pastanaga al perfum de coco
    amb encenalls de pernil ibèric
  • Hummus de cigronet i remolatxa
    amb les verdures cruixents

Segons Plats

  • Llobarro a la planxa amb verdures confitades
    i cremós de moniato
  • Bacallà dessalat amb albergínia rostida,
    poma verda i salsa kéfir
  • Royal de vedella amb verdures confitades
    i la seva reducció
  • Bullabessa de conill amb patata i taronja
    al fonoll i allioli de farigola
  • Risotto de remolatxa i pinyons
    amb poma rostida

Postres

  • Pastís de formatge fet al forn
    amb confitura de préssec
  • Crème brûlée
    amb compota de gerds
  • Copa mousse de xocolata i maduixa
    amb galeta diamant
  • Sopa de fruita al perfum de menta
    amb gelat de mango
Inclou Aigua KM0 i Pans de Cal Camilo
23 € IVA INCLÒS