El Nostre Menú Diari

Primers Plats

  • Amanida de contrasts
    amb verat confitat, taronja i fruits secs
  • Timbal d’escalivada
    amb romesco i seitan
  • Crema de coliflor
    amb perfum de gingebre i encenalls de pernil ibèric
  • Canelons d’albergínia
    farcits de carn amb salsa de bolets

Segons Plats

  • Pebrots del “piquillo”
    farcits d’arròs amb verdures i bolets
  • Orada farcida de formatge
    amb cremós de pastanaga i olivada
  • Salmó a la planxa
    amb salsa de mantega cítrica i bulgur
  • “Entraña” de vedella
    cuita suaument amb oli d’herbes aromàtiques i arròs saltejat
  • Filet de porc a la brasa
    amb salsa de pebre rosa i trinxat de patata

Postres

  • Dilogia de préssec
    de la Fortesa
  • Pa, oli i xocolata
  • Pastís de formatges
    cassola amb fruits vermells
  • Pastís de pastanaga
    amb gelat d’iogurt
Inclou Aigua KM0 i Pans de Cal Camilo
22 € IVA INCLÒS