El Nostre Menú Diari

Primers Plats

  • Pasta fresca “Khorasan”
    amb crema de tofona i xai de proximitat
  • Trinxat de col i patata amb cansalada
    confitada i bombó d´ou
  • Sopa de carabassa al coco-curri
    amb encenalls de pernil
  • Timbal d´”ensaladilla” de patata, sípia
    i maionesa d´olives
  • Amanida de mongeta verda , tomàquet sec,
    ceps i vinagreta de fruits secs

Segons Plats

  • Falafel de cigrons amb cremós de celeri
    i cremós de moniatos amb curri
  • Llom de bacallà Skrei al pil-pil
    amb pastis de patata
  • Llobarro “Acqua Pazza”
    (musclos, llimona i herbes de proximitat)
  • Escalopes de vedella a la brasa
    amb salsa de tàperes
  • Melos de porc “bourguignon”
    amb vi dolç i peres

Postres

  • “Choco-flam”
    amb gelat de llimona
  • Maduixots confitats al vi
    amb gelat de coco
  • Pastís d´ametlla
    amb gelat de poma
  • Els bunyols de vent
    de Quaresma
Inclou Aigua KM0 i Pans de Cal Camilo
23 € IVA INCLÒS