Història

1940

Els avis d’en Manel Pla, en els anys 40, en plena post guerra, van inaugurar la “Granja Pla»

1980

Aquella “Granja Pla” va esdevenir en els anys 80 en el restaurant “El Jardí” que va ostentar una estrella Michelin fins a mitjans dels 90

2011

Es comença a construir El Kubb de sesoliveres

És en l´any 2011 que es comença a construir El Kubb de sesoliveres, el darrer projecte gastronòmic de Manel Pla. Hereu d´una llarga tradició familiar en la restauració . Els seus avis en els anys 40 en plena post guerra van inaugurar la “Granja Pla”, un saló de te, com annex de la Pastisseria Pla, que al llarg del temps va esdevenir un dels locals més emblemàtics d´ Igualada. Aquella “Granja Pla”, va esdevenir en els anys 80 el restaurant “El Jardí” que va ostentar una estrella Michelin fins mitjans dels 90 i va ser un referent en la nova gastronomia de Catalunya.

 

 

 

En un dels molts projectes que la família Pla va portar a terme era Sesoliveres, una finca a on es fan tot tipus d’esdeveniments. El Kubb de sesoliveres és un espai a on es cerca la modernitat ja sigui per la seva decoració molt nítida i alhora una gastronomia amb un encís amb les productes de proximitat  amb elaboracions actuals i alhora recuperant plats històrics de l´ antic “El Jardí”.

Actualment mitjançant amb l´assessorament de Christian Lutaud, en Manel cerca una cuina novadora i propera  alhora.

 

 

 

 

Els vins, una de les especialitats d´ en Manel, ja que va ser campió d´ Espanya de sumillers, és una carta original que per una banda trobem vins de cellers de proximitat, que en Manel escull i tria perquè puguin tenir una visualització preferent i així el client coneix petites joies de casa. I per l ´ altra banda, una de les passions seves que són els champagnes de vignerons , pel que trobarem una carta molts extensa amb més de 150 referències inèdites i úniques.

 

 

 

 

En l´actualitat també s´ ha obert tots els espais exteriors per així poder gaudir d´ un lloc únic, amb uns jardins cuidats a una de les zones més selectes de la ciutat de Igualada.