Història

1940

Als anys 40, en plena post guerra, els avis de Manel Pla van inaugurar la “Granja Pla»

1980

Aquella “Granja Pla” va esdevenir als anys 80 en el restaurant “El Jardí”, que va ostentar una estrella Michelin fins a mitjan dels anys 90

2011

Es comença a construir El Kubb de sesoliveres

És a l´any 2011 que es comença a construir El Kubb de Sesoliveres, el darrer projecte gastronòmic de Manel Pla, hereu d’una llarga tradició familiar en la restauració. Als anys 40, en plena post guerra, els seus avis van inaugurar la “Granja Pla”, un saló de te, com a annex de la Pastisseria Pla. Al llarg del temps va esdevenir un dels locals més emblemàtics d’Igualada. Aquella “Granja Pla”, va esdevenir als anys 80 el restaurant “El Jardí”, que va ostentar una estrella Michelin fins a mitjans dels 90 i va ser un referent en la nova gastronomia de Catalunya.

 

 

 

Un dels molts projectes que la família Pla va portar a terme és Sesoliveres, una finca on es fan tot tipus d’esdeveniments. El Kubb de Sesoliveres és un espai on es cerca la modernitat, ja sigui per la seva decoració molt nítida o per la gastronomia, amb un encís amb els productes de proximitat i amb elaboracions actuals, recuperant alhora plats històrics de l’antic “El Jardí”.

Actualment, mitjançant l’assessorament de Christian Lutaud, en Manel cerca una cuina novadora i alhora propera.

 

 

 

 

Els vins són una de les especialitats d’en Manel, que va ser campió d’Espanya de sumillers. Al Kubb trobem una carta original on, per una banda, trobem vins de cellers de proximitat que en Manel escull i tria perquè puguin tenir una visualització preferent. Així el client coneix petites joies de casa. Per altra banda, una de les passions seves són els champagnes de vignerons. Així doncs, hi trobarem una carta molt extensa amb més de 150 referències inèdites i úniques.

 

 

 

 

En l´actualitat també s’han obert tots els espais exteriors per així poder gaudir d’un lloc únic, amb uns jardins cuidats a una de les zones més selectes de la ciutat d’Igualada.