El Nostre Menú Cap de Setmana

Primers Plats

  • Caneló de primavera
    amb gamba, calamar i crema d'herbes
  • “Tiradito” de tonyina
    amb vinagreta de cacauet
  • Ravioli de pernil i carxofes
    amb “oxtail soup”
  • Saltejats d’espàrrecs amb carxofes
    i maionesa verda

Segons Plats

  • Cues de rap al «Acqua Pozze»
    amb cítrics, musclos i herbes
  • Bacallà dessalat a casa
    amb mosaic de verdures a la marinera
  • Taquets de vedella adobats fets a la brasa
    amb patata violeta i “mojo” vermell
  • Farcellet cruixent de xai
    amb la seva essència i verdures
  • “Celeri” rostit i acabat a la brasa
    amb salsa verda i tofu

Postres

  • Copa de textures
    maduixa, coco i mango
  • Pere “Bella Helena”
    amb gelat de vainilla bourbon
  • “Éclair”
    amb crema de llimona
  • “Briox” de mantega
    amb gelat de xocolata negra
Carro de Pans i aigües KMO inclòs
35 € IVA INCLÒS

Al Kubb treballem amb productors de l’entorn.

Per això considerem que el que us proposem podríem denominar KMO.
Per nosaltres els productors de l’Anoia son l´ essència del territori

I des d’aquí donem les gràcies a tots per poder fer junts el camí per una “Anoia Gastronòmica”

APERITIU DE BENVINGUDA